Sejur Gran Canaria - Mirador Maspalomas by Dunas, cu plecare din Bucuresti
Localizare: Mirador Maspalomas de Dunas este situat in zona Sonnenland din Maspalomas, in Gran Canaria. Facilitati hotel: Proprietatea pune la dispoziție 2 piscine in aer liber, cu șezlonguri, cadă cu hidromasaj și camere cu balcon privat. Are are discotecă și bar langă piscină. Hotelul pune la dispoziție masă de biliard. Alte facilități includ un centru de wellness cu tratamente de infrumusețare și masaje, la un cost suplimentar. Facilitati camere: Toate camerele de la Dunas Mirador Maspalomas au podea cu gresie și mobilier ușor. Acestea oferă ventilator de tavan, TV cu ecran plat și canale internațional, precum și balcon sau terasă. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in toată proprietatea.

Localizare:

Mirador Maspalomas de Dunas este situat in zona Sonnenland din Maspalomas, in Gran Canaria.


Facilitati hotel:

Proprietatea pune la dispoziție 2 piscine in aer liber, cu șezlonguri, cadă cu hidromasaj și camere cu balcon privat.
Are are discotecă și bar langă piscină.
Hotelul pune la dispoziție masă de biliard. Alte facilități includ un centru de wellness cu tratamente de infrumusețare și masaje, la un cost suplimentar.


Facilitati camere:

Toate camerele de la Dunas Mirador Maspalomas au podea cu gresie și mobilier ușor. Acestea oferă ventilator de tavan, TV cu ecran plat și canale internațional, precum și balcon sau terasă. Oaspeții beneficiază de WiFi gratuit in toată proprietatea.• Sejururi externe, plecari 2022: 30% avans la inscriere; Restul de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Bucuresti catre Mirador Maspalomas by Dunas, Gran Canaria, Spania