Paste 2021 Paralia Katerini - Hotel Panorama 3*


Program detaliat
Ziua 1 / Miercuri 28.04.2021: BUCURESTI – PARALIA KATERINI
Intalnire la ora 22:30 cu reprezentantul agentiei in Parcarea ACADEMIEI MILITARE ROMANE (Universitatea Nationala de Aparare Carol I), acces dinspre Bd. Eroilor. Plecare la ora 23:00 pe ruta Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promachonas – Seres – Paralia Katerini. 
 
Ziua 2 / Joi 29.04.2021: PARALIA KATERINI 
Cazare dimineata la Hotel Panorama 3*/similar. In aceasta zi puteti profita de timpul liber sau va invitam sa participati la vizita in statiune, impreuna cu ghidul insotitor, unde ne vom plimba pe Promenada statiunii si vom vizita biserica dedicata Sfintei Paraschiva, construita in anul 1993.
 
Ziua 3 / Vineri 30.04.2021: PARALIA KATERINI  –  EDESSA – POZAR
Mic dejun. Zi libera pentru odihna sau, optional, excursie catre Edessa, muzeul in aer liber plin cu vechi mori de apa, pentru a admira cea mai mare cadere de apa din Europa de Est. Veti vedea un loc deosebit cu cascade spectaculoase formate de-a lungul raului Vodas si a afluentilor sai. Vizitand Parcul Natural Edessa veti avea parte de o zi de neuitat in mijlocul naturii. Apoi ne indreptam spre baile termale de la Pozar, unde avem timp liber pentru baie in piscine cu apa termala. Ne intoarcem in Paralia Katerini pentru cazare.
 
Ziua 4 / Sambata 01.05.2021: PARALIA KATERINI – METEORA  
Dupa servirea micului dejun, timp liber in statiune sau va invitam sa participati la excursia optionala la Meteora, unul dintre cele mai importante complexe de manastiri ortodoxe din Grecia, al doilea dupa Muntele Athos. Acesta este un loc unic in lume, cel putin din punct de vedere geologic: stanci care parca tasnesc din pamant si in varful carora sunt construite vestitele manastiri, care par suspendate in aer. Excursia spre Meteora incepe dimineata devreme, iar dupa aproape 3 ore de drum facem un prim popas chiar la poalele stancilor pentru a vizita un atelier de pictura. Aici inca se mai realizeaza manual icoane de tip bizantin chiar dupa modelul celor aflate in manastirile pe care urmeaza sa le admiram. Vizitam, apoi, doua dintre fascinantele manastiri “suspendate intre cer si pamant”, intrate in patrimoniul UNESCO si imortalizam imaginea unica oferita de lacasurile monahale construite pe stancile cu forme nepamantene. Seara ne intoarcem in Paralia Katerini si participam la slujba de Inviere.
 
Ziua 5 / Duminica 02.05.2021: PARALIA KATERINI – OLIMP - Manastirea Sf. Efrem Sirul
Dupa micul dejun, va invitam intr-o excursie optionala la Olimp, sa patrundeti in lumea legendara a celor 12 zei ai Olimpului. Vom face o plimbare in Litochoro pe strazile pitoresti ale “orasului de piatra”, catre “cada lui Zeus”. La intoarcerea spre Paralia Katerini ne vom ruga la Manastirea Sf. Efrem Sirul - ce adaposteste si cinsteste moastele sfantului, mai precis parti din mana dreapta, cea cu care a scris nenumarate rugaciuni si cuvinte de invatatura. La pranz servim masa traditionala greceasca de Paste, la restaurantul Yakinthos, de la care nu vor lipsi preparatele de miel, cozonacul si ouale rosii. Cazare in Paralia Katerini. 
 
Ziua 6 / Luni 03.05.2021: PARALIA KATERINI – SALONIC – BUCURESTI
Dupa micul dejun, incepem deplasarea spre casa cu vizita orasului Salonic unde vom admira zona centrala, faimoasa Piata Aristotelus, Rotonda, Arcul lui Galerius. Pauza la Biserica Sf. Dumitru – sfantul protector al orasului si o scurta pauza la emblema Salonicului – Turnul Alb, locul unde se gaseste si statuia ecvestra a lui Alexandru cel Mare. Ne continuam traseul pe ruta Sofia – Ruse – Giurgiu – Bucuresti. Seara, in functie de trafic si formalitatile vamale, vom sosi in Bucuresti.

 


Excursii optionale
OLIMP – 20 euro/persoana
EDESSA – 30 euro/persoana
METEORA – 30 euro/persoana
 

Suplimente si reduceri
SUPLIMENTE
» Locuri preferentiale in autocar (rand 1 - 15 €/pers/loc, rand 2 - 10 €/pers/loc, rand 3 - 5 €/pers/loc;
» Oricare alt loc solicitat de turisti, in afara celor preferentiale se va taxa cu 5 €/pers/loc;
*Important : Confirmarea locurilor preferentiale se va face in limita disponibilitatii.
» Pranz festiv de Paste ( 25 euro/pers).
 
REDUCERI
» Reducere 5 €/pers pentru ultima bancheta in autocar.


Paralia Katerini – Meteora – Edessa – Olimp – Salonic

vezi mai multe

» Transport cu autocar clasificat pentru curse internaționale;

» 4 nopţi cazare la Hotel Panorama 3*** cu mic dejun;

» Tur de oraş Salonic;

» Însotitor de grup.

vezi mai multe

» Asigurare Travel (medicală+storno)

» Intrările la obiectivele turistice, serviciile de ghizi locali;

» Vizitele menţionate în program nu includ taxele de intrare la obiectivele turistice;

» Taxa de stațiune/turistică (se achită la recepție-la check in)

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Bucuresti catre Paste Paralia Katerini, Riviera Olimpului, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate